Nämä Tour De Francen tilastot pilkkaavat mieltäsi

Anonim

Tour de France on yksi fyysisestikin vaativista haasteista maan päällä. 21 päivää, 2193 mailia, ja kauhan kuormitus rahaa kaveri joka saapuu maaliin ensin.

Tänä vuonna Chris Froome, joka sai 549.000 dollaria ja sai ensimmäisen sijan 198 ratsastajaa. Se on melko voimakas lompakko lompakossa, mutta vielä hämmästyttävämpi on joitain tilastoja, jotka ESPN laatii tekemään suurimman pyöräkilpailun maapallon näkökulmasta. Tässä ovat kohokohtia:

Vaikka Tour de France on yksi vaikeimmista yksittäisistä kilpailuista planeetalla, on olemassa monia muita yksittäisiä palkintoja, jotka pinoavat - jopa jotkut, jotka kääritään pyöräilyn kilpailun pääpalkinnoksi. Vertailun vuoksi Floyd Mayweather voitti 220 miljoonaa dollaria. voittamassa Pacquiaoa nyrkkeilyottelussa. Serena Williams raaputti 2,59 miljoonalla dollarilla repeytymään Wimbledonissa ja Henrik Stenson otti kotiin 1,55 miljoonan dollarin voiton British Open golf-turnauksesta. Ei ole huonoa nauttia hiljaisesta neljästä kierroksesta golfia viikonloppuna.

Oikeudenmukainen, 549k $: n voittaja -turnaus Tour de Francelle ei sisällä 12 000 dollaria kullekin vaiheelle, jonka kilpailija voittaa. Lisäksi on palkintoja Mountain of the Mountain (paras kiipeilijä) ja Top Sprinter, joka on arvoltaan 27 400 dollaria. Nämä palkinnot olivat Rafal Majka ja Peter Sagan.

(Getty Images)

Myös huippupelissä on Tour de France -palkinto. Tämän vuoden voittaja oli Movistar-joukkueen kolmannen sijan viimeistelijä Nairo Quintana. Nopein joukkue oli 55 000 dollaria. Tämä näyttää melko säälittävä verrattuna Portugalin kansallinen jalkapallo joukkue, joka äskettäin voitti 2016 Euro Cup, kotiinsa 29,8 miljoonaa dollaria palkinnon. Myös Tour-tiimipalkinnon karsimalla ovat Stanley Cup (4 miljoonaa dollaria Pittsburgh Penguins) ja NBA (2,66 miljoonaa dollaria Cleveland Cavaliers).

Beyond the cash, tässä on vain muutamia muita hauskoja faktoja kilpailusta:

1) Keskimääräinen Tour de Francen viimeistelijä polttaa noin 126 k kalorit 21 päivän kilpailun aikana. Tämän näkökulman mukaan keskimääräinen NFL-loukkaava lineman todennäköisesti polttaa alle 100 k kalorit koko kauden aikana. Useimmat pro jalkapalloilijat eivät edes saavuta 50 k kaloreita poltettu aikana 50 pelikauden

2) Kestää yhtä paljon energiaa yhden Tour de France -kilpailun suorittamiseksi kuin 40 maratonin suorittamiseen.

3) Se voitti Chris Froome yli 5 000 minuutin päästä Tour de Francen loppuun ja voitti puoli miljoonaa dollaria. Mayweather voitti Pacquiao 36 minuutissa voittaakseen 220 miljoonaa dollaria.

4) Tour de Francen maalintekijät nousivat 38,353 metrin matkalla kilpailun loppuun. Se on sama kuin Mount Everestin kiipeily 4,3 kertaa.

Nämä tiedot osoittavat, kuinka uskomattomat urheilijat ovat, jotka täyttävät Tour de Francen, ja antaa myös väitteen, että kenties heille olisi annettava hieman enemmän avokätisiä heidän ponnisteluistaan.