PGA Circuitilla on joitain uusia miljonäärejä tänä vuonna

Anonim

Niin paljon rahaa golfin pelaamiseen, tänä vuonna voittajat menevät pois miljoonien palkintorahojen kanssa. Esimerkiksi kauden kestävä FedEx Cup on 10 miljoonan dollarin suuruinen voitto, US Open on yhteensä 12 miljoonan dollarin arvosta, ja Masters seuraa tarkasti 11 miljoonaa dollaria. Yhdessä, huippupelaajat voivat ansaita vaikuttavia kokonaisuuksia kauden loppuun mennessä.

Esimerkiksi tämän vuoden huippupalkinto: Justin Thomas, 24-vuotias, ansainnut yli 19,9 miljoonaa dollaria voittaa PGA Championship, Dell Technologies Championship ja Sony Open. Hän johti PGA Tourin voittoihin ja voittoihin, jotka tallensivat Yhdysvaltojen aukioloa ja ottivat FedEx Cupin (ja sen mukana tulevan 10 miljoonan dollarin) syyskuussa. Vielä uskomatonta? Tämä on hänen ainoa kolmas vuosi ammattilaisissa.

Lähellä Thomasin takana on Jordan Spieth, myös 24, voitti Open Championship, Travelers Championship ja AT & T Pebble Beach Pro-Am. Spiethin upeat esitykset Travellerin ja Openin mestaruuskilpailuissa auttoivat nuorta golfaajaa nousemaan yli vanhojen eläinlääkärien yläpuolelle ja ansaitsivat hänet 12,4 miljoonaa dollaria kaudelle.

Dustin Johnson, 33, kierrokset kolme parasta, ja voitot yli $10.2 miljoona WGC-Meksikosta, WGC-Dell Technologiesista ja The Northern Trustista. Hänen suorituksensa ansaitsi hänet maailman kärkipaikan paremmuusjärjestykseen, mutta hänen vuodensa suurissa kisoissa oli vähän heikkoa PGA-mestaruuteen saakka.

Kaksikymmentäviisi vuotta vanha Hideki Matsuyama putosi juuri sen takia, että hän oli ensimmäinen japanilainen pelaaja, joka voitti miesten suurimman osan Yhdysvalloissa, mutta hänen kuuma esityksensä mestareissa kuluneiden kolmen vuoden aikana viittaa siihen, että kuivuus saattaa loppua hyvin pian. WGC Bridgestone, WGC HSBC ja Waste Management Phoenix saivat hänet kotiin $8,980,570 kauden aikana.

John Rahm on toinen mielenkiintoinen golfaaja katsomaan. Hän sijoittui # 5 tuloksiin 7,1 miljoonaa dollaria WGC Dell Technologiesin toisella sijalla ja toinen Dean & DeLuca -pelissä, mutta 22-vuotias alkoi pelata kesäkuussa 2016. Neljä peräkkäistä kymmenen parhaan voittoa tällä kaudella Rahman viidennen maalin lopputulos on vaikuttava koska hän on pelannut paljon vähemmän pelejä kuin useimmat elitiskaverit.

Getty Images

Rickie Fowlervoi olla neljä PGA Tour voittaa hänen nimensä, mutta hän on tunnettu toimintaansa pois vihreä. 28-vuotias Kalifornian kansalainen myös surffaa, ratsastaa likaa pyörii ja laulaa vapaa-ajallaan. Hän ei ole golfkenttä, joko voittanut Honda Classicin ja palkintokilpailun Memorial Memorialin ja BMW-mestaruuden voitolla $6.7 miljoona.

Kevin Kisner on suosittu faneille hänen lyhyt pelitaitoaan ja no-frills käytös, joka sai hänet hieman yli 5 miljoonaa dollaria voitti Dean & DeLuca ja toiseksi paikkakunnat Zürichissä ja Arnold Palmerissa. Mutta hän ei ole niin suosittu kotisivullaan, Palmetto Golf Club Etelä-Carolinassa. Vuonna 2016 Kisner ja hänen ystävänsä soittivat Vice Sports -videon, jossa oli golfkärryjä ja runsaasti olutta, mikä johti klubin keskeyttämiseen.

Veteraani golfaaja Justin Rose, ansainnut lähes $4.8 miljoonatoisella sijalla Masters, Sony Open ja BMW Championship. Hän on yksi urheilun kahdesta Olympic Gold Medalistista, joka palkkaaa Rioon viime vuonna voittaakseen kilpailijaansa ja hyvää ystävänsä Henrik Stensonia.

Pat Perez on toinen urheilusta, joka istui suurimman osan 2016-kaudesta olkapäävaurion vuoksi. Perez tuli vahvaksi voittaakseen OHL Classicin, sai toisen Wells Fargo Championshipissa ja kolmannella SBC Tournament of Championsilla, ansaita hänet yli 4,6 miljoonaa dollariapalkinnot. Perezilla on maine siitä, että hän on hieman kuuma päänsä, mutta tänä vuonna hän soitti viileänä ja vei kolme palkintopallia.

Toinen vanhempi pelaaja, Sergio Garcia, kilpaili vain yhdestä valtiollisesta turnauksesta tänä vuonna, mutta se oli suuri voitto. Kolmekymmentäseitsemänvuotias Garcia taisteli Ryder Cupin joukkuetoverin Justin Rosein voittaessa Masters-turnauksen, joka auttoi kasvattamaan kauden tulostaan yli $3.7 miljoonaa.